Pozvánka na Silvestrovský večer
v tradiční české restauraci JK GASTRO HOUSE.
18:00 – 02:00 (Restaurace)
Program
• DJ Tori zajištuje hudební atmosféru (18:00 – 02:00)
• Silvestrovské menu
Vychutnejte si naše vybrané chutě v exkluzivním Silvestrovském menu.
Těšíme se na setkání s vámi a společně vytvoříme nezapomenutelné
vzpomínky při oslavě přechodu do nového roku!
S přáním krásného Silvestrovského večera,
Váš tým JK GASTRO HOUSE
SILVESTROVSKÉ MENU
NEW YEAR’S EVE MENU • SILVESTER MENÜ
18:00 – 01:00
PŘEDKRMY • STARTERS • VORSPEISEN
HOVĚZÍ CARPACCIO MARINOVANÉ V BAZALKOVÉM PESTU
PARMAZÁNOVÁ MAJONÉZA, RUKOLA, KAPARY, ČESNEKOVÁ BAGETA
Beef carpaccio marinatedinbasil pesto, parmesan mayonnaise, arugula, capers, garlic baguette
Carpaccio vom Rind, mariniert in Basilikum-Pesto, Parmesan-Mayonnaise, Rucola, Kapern, Knoblauchbaguette
335 Kč
LISTOVÝ SALÁT
S PEČENOU ČERVENOU ŘEPOU, POŠÍROVANOU HRUŠKOU A ŠLEHANÝM SÝREM
GORGONZOLOU, OŘECHOVÝ DRESING S BYLINKOVÝM MÁSLEM, BAGETA
Leaf salad with roasted beetroot, poached pear and whipped gorgonzola cheese, walnut dressing
Blattsalat mit gerösteter roter Beete, pochierter Birne und cremigem Gorgonzola-Käse, Walnussdressing
245 Kč
POLÉVKA •SOUP • SUPPE
HOVĚZÍ GULÁŠOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM A LIBEČKEM
Beef goulash soup with potatoes and chard
Rindergulaschsuppe mit Kartoffeln und Liebstöckel
185 Kč
STAROČESKÁ ČESNEČKA S UZENÝM ŽEBREM,
KROUPAMI A CHLEBOVÝMI KRUTONY, KRAVSKÝ SÝR
Old Bohemian garlic soup with smoked rib, croups and bread croutons, cow‘s cheese
Altböhmische Knoblauchsuppe mit geräucherten Rippchen, Kroketten und Brotcroutons,
Kuhmilchkäse
160 Kč
HLAVNÍ CHOD • MAIN COURSE • HAUPTSPEISEN
200g HOVĚZÍ VYZRÁLÝ
BIFTEK, GRATINOVANÉ BRAMBORY S PARMEZÁNEM,
RESTOVANOU ZELENINOU A PEPŘOVOU OMÁČKOU S KOŇAKEM
200g aged beef steak, gratin potatoes with parmesan cheese, roasted vegetables and pepper
sauce with cognac
200g gealtertes Rindersteak, Kartoffelgratin mit Parmesankäse,
gebratenes Gemüse und Pfeffersauce mit Cognac
690 Kč
KONFITOVANÍ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM
A VARIACÍ KNEDLÍKŮ, SILNÁ ŠŤÁVA A VÍDEŇSKÁ CIBULKA
Confit duck leg with red cabbage and a variation of dumplings, strong juice and Viennese onion
Konfierte Entenkeule mit Rotkohl und Knödelvariation, kräftigem Saft und Wiener Zwiebel
590 Kč
SMAŽENÁ KUŘECÍ KŘIDÉLKA V MARINÁDĚ, SALÁT
COLESLAW A DIP Z MODRÉHO SÝRA, BAGETA
Fried chicken wings in marinade, coleslaw and blue cheese dip, baguett
Gebratene Hähnchenflügel in Marinade, Krautsalat und Blauschimmelkäse-Dip,
Baguette
485 Kč
STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA S RESTOVANÝMI FAZOLKAMI
S ČESNEKEM, CIBULKOUA CHERRY RAJČÁTKY, HOLANDSKÁ OMÁČKA
Norwegian salmon steak with sauteed beans, garlic, onion and cherry tomatoes, hollandaise sauce
Norwegisches Lachssteak mit gedünsteten Bohnen, Knoblauch, Zwiebel und Cherrytomaten, Sauce Hollandaise
645 Kč
ČOČKA NA KYSELO S VYUZENOU KÝTOU, SÁZENÉ
VEJCE,SMAŽENÁ CIBULKA A NAŠE NAKLÁDANÁ OKURKA
Sour lentils with smoked hocks, fried egg, fried onion and our pickled cucumber
Sauerteiglinsen mit geräucherten Haxen, pochiertem Ei, Röstzwiebeln und eingelegterGurke
390 Kč
DEZERT•DESSERT • NACHSPEISE
SILVESTROVSKÁ ČOKOLÁDOVÁ
KOULE „BOMBA“
New Year‘s Eve chocolate ball „Bomb“
Silvester-Schokoladenkugel „Bombe“
195 Kč
CHLEBÍČEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM A ŠUNKOU OD KOSTI,ZDOBENÝ VAJÍČKEM, OKURKOU A MAJONÉZOU
White bread with potatosalad and boneless ham, decorated with egg,
cucumber and mayonnaise
Brötchen mit Kartoffelsalat und Beinschinken, garniert mit Ei, Gurke
und Mayonnaise
85 Kč
CHLEBÍČEK SE SÝROVO-ČESNEKOVOU
POMAZÁNKOU, ZDOBENÝ
UHERÁKEM A HERMELÍNEM
White bread with cheese and garlic spread, garnished with hungarian sausage
and Hermelin softcheese
Brötchen mit Käse und Knoblauchaufstrich, garniert mit Gurke und
Hermelin Käse
85 Kč
OBLOŽENÁ MÍSA VÝBĚROVÝCH DRUHŮ
SÝRŮ A UZENIN, PEČIVO
Platter with a selection of cheeses and cold cuts, bread
Platte
mit Käse- und Wurstauswahl, Brot
390 Kč
Informace
o alergenech Vám na vyžádání předloží obsluha. Allergen information is
available upon request.
Informationen zu Allergenen werden Ihnen auf Anfrage vom
Personalvorgelegt.